Få success som It Works Forhandler

Det er nemt at komme i gang med at blive forhandler/distributør. Du skal bare følge de nedenstående steps, så er du klar til at give den gas!

Step nr 1: sign op som forhandler, køb dit starter kit, og tilmeld dig Autoshipment. Din månedlige Autoshipment er vigtig, da det er den der holder dig aktiv i forretningen, udover de kunder du får i din Butik, eller forhandlere på dit Team. Har du ikke fået tilmeldt Autoshipment, så kontakt os, så hjælper vi dig med at sætte den korrekt op.

Step 2. Overvej hvem du skal invitere til dit første Wrap Event. Lav en liste med navne over dit netværk, og som du tror, kan have en interesse i at prøve dine wraps, eller høre om forretningsmuligheden med It Works. Sørg for at planlæg dit første wrap event indenfor dine første 10 dage efter tilmelding – og fortæl os om det, så hjælper vi dig med at dele dit event ud i vores netværk og vi kommer også gerne og afholder dit første event, hvis du føler dig usikker på produkterne.

Step 3. Du skal have 4 loyale kunder signet op indenfor dine først 30 dage, for at sætte godt skub i din forretning, dette sker typisk igennem wrap events, men helt klart også ved at Du anbefaler produkterne til andre ved at fortælle om dine egne og andres oplevelser med produkterne. Og husk, jo flere du anbefaler det til, jo større mulighed for kunder. Tænk ikke over om Du får et Ja elle Nej. Bare anbefal ud fra egen begejstring for produkterne. Bare rolig – vi skal nok hjælpe dig med at få loyale kunder.

Step 4. Når du har nået målet med 4 kunder, skal du have fokus på at få 2 nye forhandlere til dit eget Team. Dit mål for anden måned som forhandler, er at tegne 2 forhandlere op, og du vil derved opnå en bonus på 2700 kr, samt en fast månedlig indkomst på ca. 2500kr.

That’s it – så er du i fuld gang med at være forhandler af It Works!

Kontakt os på tlf. 24604625 eller sign dig op med det samme her.

BLIV FORHANDLER PÅ SJÆLLAND
Få nyheder og gode tilbud
Facebook
Facebook
SHARE