VEJLEDNING

Vil du vide ALT om It Works! Crazy Body Wrap, så læs med her! På min FAQ side besvarer jeg alle relevante spørgsmål – hvis du ikke kan finde et svar, så kontakt mig!

Hvad gør denne Crazy wrap?

– Strammer op, toner og udglatter din hud
– Minimerer udseende af cellulitis (appelsinhud)
– Giver resultater på kun 45 min.
– Forbedre hudens struktur og smidighed
– Nem at bruge og sviner ikke
– Baseret på naturlige ingredienser

It Works! tilbyder unikke, sikre, effektive produkter som vil ændre dit liv:-) It Works! produkter er produceret af førende forskere, som integrerer innovativ teknologi, strenge kvalitetskrav og naturlige ingredienser indtil et produkt, som giver utrolige resultater!

Priser

Normalpris: køb en enkelt pakke Wraps (4 stk i hver.)
749 kr. ekskl. forsendelse.

Bliv “Loyal Kunde”:
Loyal kunde er en kunde der opnår minimum 40% rabat på alle It Works produkter for ALTID. Du skal her, som minimum, bestille 1 produkt hver måned i 3 måneder, derefter kan du nemt framelde dig It Works! Du er ikke bundet i en længere periode end 3 mdr.

Som Loyal Kunde koster en pakke Wraps (4 stk i pakken): 453 kr. ekskl. forsendelse.

Bliv forhandler!
Nemt og enkelt. Køb produkterne hjem til gode priser og ingen fragt.
Mere info. ring: 24604625

Loyal Kunde: Samme levering af produkter hver måned?

Er du tilmeldt som loyal kunde er du ikke tvunget til at få samme levering de første 3 måneder. Du kan let logge ind på din konto på malmros.itworkseu.com og ændre din autoshipment til andre og flere produkter end dem du fik tilsendt i din første bestilling – husk dog at gør det 14 dage inden de næste levering.

Hvornår bliver min pakke leveret?

Der går 2-5 hverdage efter at ordren har ændret status til “shipped” til du får dine produkter. Du kan let følge din ordre ved at logge ind på din konto på malmros.myitworks.com. Her går du ind under dine ordre i venstre menuen og klikker på tracking. Du kan vælge at få dine produkter leveret via ekspres levering, hvor du modtager produkterne inden for 1-2 hverdage – det koster dog lidt ekstra.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til produkterne kan du kontakte mig her eller på tlf 24604625. 

Jeg er skeptisk og ved ikke om jeg tror på produktet

Jeg var skeptisk, og det vil du også være, men efter du prøver den første wrap og får et resultat, er du ikke i tvivl længere for navnet siger det hele – It Works!

It Works! er en wrap, som du påfører din krop. Det er IKKE en slankebehandling, men en wrap, som opstrammer, udglatter og toner din hud. Du kan forvente resultater allerede efter kun 45 minutter! 85 % af dem, som prøver wrappen får resultat efter første wrap og andre får efter anden eller tredje wrap. Det er også derfor, at vi siger, at en pakke wraps (med 4 stks i) er lig med en behandling, da vores kroppe reagerer forskelligt på behandlingen. Nogle skal have flere gange før kroppen giver slip på de giftige affaldsstoffer.

Denne non-woven (ikke vævet) wrap har en fantastisk natur-baseret økologisk formular (creme), som tilfører maksimal opstramning, udglatning og toning af din hud, hvor end du har behov for det – kun fantasien sætter grænser for denne Wrap! Foruden tilfører den fugtighed, der gør, at din hud bliver mere blød, smidig og ser yngre ud samt formindsker udseende af cellulitis (appelsinhud) og slap hud.

It Works laver ikke kun body wraps, men også ansigts wrap, cremer til daglig brug til at supplere body wrappen, en eye & lip creme, som er helt fantastisk til at mindske fine linjer og rynker, og deres strækmærke creme, der er den bedste på markedet. Se alle deres produkter her på min webshop!

Hvordan gør jeg?

1. Før du går igang, er det en god idé at tage et varmt bad, eller at skrubbe området med en børste/hamphandske eller hvad man lige har. Det gælder om at få åbnet sine porer, så gel’en kan trænge ind. Man må derfor heller ikke anvende en krops sæbe, som indeholder lotion på området, og heller ikke smøre sig ind efter badet.

2. Allerførst tager du dine før-billeder. Hvis du vil måle dig inden, så husk at markere med en kuglepen på huden hvor du målte første gang, så du måler samme sted efter behandling.

3. Tag herefter en wrap, klip posen op langs de stiplede linier, og tag den ud. Den foldes herefter ud, og sættes på det ønskede område med gel’en ind mod huden.

4. Herefter pakker du dig ind i husholdnings film for at holde wrappen på plads. (2 lag er nok)

5. Nu begynder du allerede at drikke vand!! Fra nu af, og 3 døgn frem skal du helst drikke 3 liter vand i døgnet – en halv liter pr time, 6 gang om dagen!! For bedst resultat bør man undgå sodavand, alkohol og kaffe.

6. Den første gang du wrapper må den KUN sidde på i 45 minutter. Efterfølgende gange må den sidde på i op til 8 timer (feks om natten).

7. Tag wrappen af og smør den sidste gel godt ind.

8. De næste 2 timer bør du ikke lave noget fysisk hårdt, da sved vil lukke porerne, og forhindrer mere gel i at trænge ind. Gel’en virker de næste 72 timer inde i huden, så det er vigtigt at huske det med vandet.

9. Dine “efter billeder” kan du tage når du har fjernet wrappen, og/eller igen de næste 2 dage. Skulle du føle en smule ubehag, imens du har den på, så drik mere vand. Skulle du blive oppustet de første dage, skal du også drikke mere vand. Det er meget vigtigt at få skyllet alle de frigivede affaldsstoffer ud! Husk, at nogle mennesker ikke kan se en forskel efter de første 45 minutter – men det kan komme helt frem til 3. dagen. Ganske få mennesker ser først en ændring efter 2, 3, eller 4 wrap – det er derfor man betegner 4 wraps som 1 behandling. En wrap kan kun bruges en gang. Og man må max bruge 2 af gangen.

Man bør koncentrere sig om et område af gangen, og må ikke have mere end en wrap på af gangen. Undtagelsesvis er baller/lår/arme – da behandler man selvfølgelig begge på én gang. Feks: hvis du vil behandle både mave og baller, så starter du med maven og bliver ved med at wrappe den til du er tilfreds. Først derefter går du videre til et nyt område.

Hvor kan jeg bruge wrappen?

Body Wrappen er designet til at blive brugt diverse steder på kroppen f.eks. maven, hofterne, ryg, hals, overarme, lår eller underben. Ved brug åbner du blot posen, som indeholder en wrap, folder den ud og placerer den direkte på det område du ønsker at se resultater på.
Husk at wrappen ikke må bruges i ansigtet – her har It Works! en ansigtsmaske til formålet, som har samme effekt som body wrappen, men er mildere.

Hvor ofte kan jeg bruge Body Wrappen?

Vi anbefaler at bruge en wrap hver 72. timer, idet formularen virker i din hud i op til 72 timer. Når man har opnået det ønskede resultat, kan man bruge den efter behov. Hver body wrap kan kun bruges en gang.

Hvor længe må jeg have wrappen på?

Første gang du prøver den, anbefaler vi, at du lader den sidde i 45 minutter, for at teste om din hud er sensitiv over for nogle af ingredienser – selvom det kun er naturlige og botaniske ingredienser, så kan din krop stadig være irritabel over for én af ingredienserne.
For at opnå et endnu bedre resultat brug Defining Gel to gange dagligt imellem dine wrap dage.

Kan jeg have wrappen på om natten?

45 minutter er i virkeligheden nok, men du kan godt have den på længere. Husk – første gang du prøver den anbefaler vi du kun lader den sidde på i 45 minutter, for at teste om din hud er sensitiv over for visse ingredienser. Det er dog vigtigt, at du ikke sveder når du har wrappen på. Så er du typen, der har det meget varmt når du sover, så er det ikke en god ide at sove med den på.

Kan jeg bruge wrappen mere end en gang?

1 stk. wrap er kun beregnet til at blive brugt en gang på et sted på din krop af gangen. Grunden hertil er at give det område optimal afbenyttelse af formularen.

Hvor stor er body wrappen?

Den er ca 33 x 53 cm. Dens form er lavet således at den passer til flere områder på din krop, som mave, hofter, ryg, arme, lår og underben. Dog kan du også vælge at klippe den til, så den passer til området du ønsker at behandle. Jeg klipper den over og bruger en halv på hver arm eller lår.

Hvor meget vand skal jeg drikke?

Vi anbefaler du drikker mindst 2 til 3 liter vand om dagen. Ved at sikre sig nok væske, øges dine resultater.

Er mine resultater vedvarende?

Resultaterne er vedvarende, hvis du opretholder en sund livsstil (kost & motion). Du må ikke betragte wrappen, som værende en slankebehandling. Det er kun en udrensning, som hjælper dig med det, som din træning ikke kan klare. Daglig brug af Defining Gel hjælper også med til at bevare dine resultater samt hudens struktur og smidighed.

Hvordan virker ingredienserne i wrappen?

Ved de fleste typer af wraps, der findes på markedet i dag, opnår du blot et væsketab. Men ikke med denne wrap. The Ultimate Boby Applicator creme indeholder en naturlig formular, der giver din hud en opstrammende, udglattende og toningsvedvarende effekt. Ingredienserne hjælper med at tilføre fugtighed og næring dybt ind i din hud, og formindsker udseende af appelsinhud, og omdefinerer udseendet af kroppens kontur. Ingredienserne i wrappen går ind og løsner affaldsstofferne, som sidder i og omkring dine fedtceller, herefter skyller vi affaldsstofferne ud ved at drikke en masse vand, og der er nu plads til at fedtcellerne kan trække sig sammen og blive mindre. Dens banebrydende ingredienser giver resultater efter kun 45 minutter og vil virke i efterfølgende 72 timer.

Kan alle bruge body wrappen?

– Alle voksne kan bruge wrappen – det er op til forældre selv at bedømme om deres børn må bruge den.
– Vi anbefaler ikke gravide og ammende at bruge wrappen.
– Hvis du har problemer med helbredet eller indtager receptpligtigt medicin, anbefaler vi stærkt, at du medbringer en kopi af ingredienslisten til din egen læge og spørg lægen til råds inden brug.

Hvordan køber jeg produkterne?

1) Du går ind på webshoppen www.malmros.itworkseu.com

2) Du kan enten vælge at købe et produkt kun 1 gang, så er du en retail kunde eller du kan blive Loyal kunde, når du tjekker ud ved kassen ved at trykke på knappen Fortsæt som fordelskunde, som betyder, at du aktiverer dit køb, som et køb der skal ske månedligt og så får du hele 40% på ALT for ALTID. Som Loyal Kunde binder du dig i 3 måneder. HUSK at skrive det kunde nummer og kode du får ned, når du er færdig med at betale. Du får nemlig IKKE en bekræftelsemail med login information. Brug login til at holde øje med din pakke, ændre, slette eller bestille fremtidige ordre og hold øje med gode kampagner og medlemsfordele.

3)Vil du ikke længere benytte dig af tilbudsordningen, som loyal kunde, så skal du selv lige logge ind og afmelde det. Husk at gør det 14 dage inden din næste forsendelse.

4)Priserne er i dollars og skal ganges med ca. 5,5, så har du den danske pris. Der kommer moms og fragt oveni prisen.

Medlemsfordele

Bliv Loyal Kunde hos It Works! og få en masse seje fordele! Besøg webshoppen www.malmros.myitworks.com for at tilmelde dig.

1. Få 40 % rabat på alle produkter i de første 3 måneder, som Loyal kunde!

2. Del mere, shop mere; når du deler din helt egen loyal kunde landing page link på enten Twitter eller Pinterest får du 10 fordelspoint, som du kan købe wraps for.

3. Hvis en af dine venner bliver en loyal kunde via din loyal kunde landing page link, så får du enten en pakke gratis wraps eller 35 fordelspoint.

4. Du optjener fordelspoint på alle dine egne køb, som svarer til 10 % af din ordre. Så hvis din ordre er på 100 USD, så optjener du 10 fordelspoint.

5. Efter 6 måneder som Loyal Kunde med en fast autoshipment får du 50 ekstra fordelspoint.

6. Efter 12 måneder som Loyal Kunde med en fast autoshipment får du 150 ekstra fordelspoint.

Før & Efter resulater

Jeg vil gerne vise jer mine personlige resultater ved brug af body wrappen og defining gel.

Mave og talje resultater efter 3 uger.

Tab dig med It works! Tab dig med It Works!

 

 

 

 

 

 

 

Ben resultater efter 3 x wraps:

It works! body wrap resultater for benIt works! body wrap resultater for benIt works! body wrap resultater for ben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du se flere før og efter billeder så besøg vores galleri her: http://bodywrapdanmark.dk/erhverv/vejledning/galleri/

Få nyheder og gode tilbud
Facebook
Facebook
SHARE