BODY WRAP VEJLEDNING

Hvordan gør jeg?

1. Før du går igang, er det en god idé at tage et varmt bad, eller at skrubbe området med en børste/hamphandske eller hvad man lige har. Det gælder om at få åbnet sine porer, så body wrap cremen kan trænge ind. Man må derfor heller ikke anvende en krops sæbe, som indeholder lotion på området, og heller ikke smøre sig ind efter badet.

2. Allerførst tager du dine før-billeder. Hvis du vil måle dig inden, så husk at markere med en kuglepen på huden, hvor du målte første gang, så du måler samme sted efter behandling.

3. Tag herefter en wrap, klip posen op langs de stiplede linier, og tag den ud. Den foldes herefter ud, og sættes på det ønskede område med cremen ind mod huden.

4. Herefter pakker du dig ind i husholdnings film for at holde wrappen på plads. (2 lag er nok)

5. Nu skal du begynde at drikke vand!! Fra nu af, og 3 døgn frem skal du helst drikke 2-3 liter vand i døgnet – en halv liter pr time, 6 gang om dagen!! For bedste resultat bør man undgå sodavand, alkohol og kaffe.

6. Den første gang du wrapper må den KUN sidde på i 45 minutter. Efterfølgende gange må den sidde på i op til 8 timer (feks om natten).

7. Tag wrappen af og smør den sidste creme godt ind.

8. De næste 2 timer bør du ikke lave noget fysisk hårdt, da sved vil lukke porerne, og forhindrer mere creme i at trænge ind i huden. Body wrap cremen virker de næste 72 timer inde i huden, så det er vigtigt at huske det med vandet.

9. Dine “efter billeder” kan du tage når du har fjernet body wrappen, og/eller igen de næste 2 dage. Skulle du føle en smule ubehag, imens du har den på, så drik mere vand. Skulle du blive oppustet de første dage, skal du også drikke mere vand. Det er meget vigtigt at få skyllet alle de frigivede affaldsstoffer ud! Husk, at nogle mennesker ikke kan se en forskel efter de første 45 minutter – men det kan komme helt frem til 3. dagen. Ganske få mennesker ser først en ændring efter 2, 3, eller 4 wrap – det er derfor man betegner 4 wraps som 1 behandling. En wrap kan kun bruges en gang. Og man må max bruge 2 af gangen.

Man bør koncentrere sig om et område af gangen, og må ikke have mere end en wrap på af gangen. Undtagelsesvis er baller/lår/arme – da behandler man selvfølgelig begge på én gang. Feks: hvis du vil behandle både mave og baller, så starter du med maven og bliver ved med at wrappe den til du er tilfreds. Først derefter går du videre til et nyt område.

hvordan bruger jeg body wrap

Få nyheder og gode tilbud
Facebook
Facebook
SHARE